Het bijhouden van websites

 

Voor het beheren van websites waren klanten vroeger geheel afhankelijk van hun webdesigner.
Nog steeds plegen wij dagelijks ondehoud aan een aantal zeer uitgebreide en/of zware websites die wij al jaren in ons beheer hebben. Wij voorzien deze van actuele informatie, zoals nieuwsberichten, objecten in verkoop, magazijnvorraden etc.

Wij kunnen u echter ook een Content Management Systeem, kortweg CMS bieden. Hiermee kunt u teksten en, binnen bepaalde grenzen, ook grafische elementen toevoegen en wijzigen op uw website.

Wij hebben verschillende CMSystemen getest op onder andere gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit. De systemen die we overhielden, zijn op een hand te tellen, maar staan als een huis. Dat wil zeggen dat we deze in bijna elke website kunnen inbouwen en dat u daarna zelfstandig uw informatie kunt beheren.

Sommige mensen hebben daar geen tijd voor en laten het beheer aan ons over. Ook dan installeren wij het meest geschikte CMS, zodat we snel en efficiënt uw site bij kunnen houden.

Is het door ons laten beheren van uw site duurder? Nee, dat hoeft niet. Als er wekelijks een aantal uur werk zit in uw website, spreken we een haalbaar contractbedrag af. Zowel u als wij zijn gebaat bij goed onderhouden websites én goed contact over en weer.

 

   

Is uw domeinnaam nog vrij?

Vul de gewenste domeinnaam in zonder www en met extentie (bijv. refert.nl) U kunt, als u wilt, meteen overgaan tot bestelling.


Domeinen en prijzen

Een .nl domein kost bij ons € 12,50 per jaar!
In ons overzicht vindt u alle prijzen per januari 2007.

Domeinen en prijzen      


Contact

Refert Internet Promotie
Leliestraat 23
2406 BL Alphen aan den Rijn

T: 0172  653 607
F: 0172  653 642

      Mail naar info@refert.nl