Hosting: kwaliteit, fatsoenlijke prijzen
én één maand gratis!

 

Refert probeert voor het aanbod van hostingpakketten de meest betreden paden te vermijden. Wij zoeken voortdurend naar de uitzonderingen op de regel: kwaliteit, een constant en betrouwbaar aanbod, fatsoenlijke prijzen en stabiliteit op de lange termijn.
Wij willen u niet beperken in uw plannen door u extra geld te rekenen voor voorzieningen die als basis beschouwd kunnen worden.

Wij hebben 3 zeer complete hostingpakketten voor u samengesteld: pakket 50 MB, pakket 100 MB en pakket 200 MB. Bij betaling per jaar krijgt u altijd één maand gratis hosting! U betaalt dus maar 11 maanden. Bij betaling per maand bent u iets duurder uit.

De prijs voor een pakket 50 MB is 99,-- per jaar of 9,-- per maand.
De prijzen voor de 100 MB en 200 MB pakketten zijn respectievelijk 187,-- en 363,-- per jaar, dus 17,-- en 33,-- per maand.
Prijzen zijn exclusief BTW.

De ervaring leert dat veel mensen toe kunnen met een standaard hostingpakket van 50 MB. Echter, een hostingpakket dat aansluit bij uw specifieke wensen is altijd mogelijk en hoeft niet veel duurder te zijn. Stuur ons een e-mail met uw wensen en we maken het voor u in orde.

Ga naar het uitgebreide overzicht van hostingpakketten      

 

   

Is uw domeinnaam nog vrij?

Vul de gewenste domeinnaam in zonder www en met extentie (bijv. refert.nl) U kunt, als u wilt, meteen overgaan tot bestelling.


Webdesign

Refert onderscheidt zich door originele basisontwerpen te combineren met degelijke techniek. Makkelijke en heldere navigatie, een uitgesproken identiteit en functionaliteit zijn zaken waar wij op letten. Maar voor alles gaan uiteraard uw eigen wensen ten aanzien van vorm, kleur en inhoud.

Wij realiseren ons dat het soms lastig is om uit te leggen wat u precies bedoelt. Daarom hebben we een selectie gemaakt van kant-en-klare ontwerpen. U kiest er eentje als basis voor uw eigen website, of u gebruikt onze suggesties om zelf makkelijker tot een ontwerp te komen.

Lees verder