Webdesign

 

Als u snel een eenvoudige doch degelijke website wilt, kunt u bij ons een basisontwerp uitkiezen. Een gangbare term hiervoor is ‘template’, oftewel een sjabloon. Wij hanteren deze termen bewust niet, want wij gaan er van uit dat er altijd wel iets is dat u veranderd wilt zien in uw ontwerp. Het kan bijna nooit in een keer goed zijn, toch? De aanpassingen die nodig zijn om u een goed gevoel te geven over uw gekozen ontwerp, zitten bij ons bij de prijs inbegrepen.
En hoe meer ideeën en suggesties u heeft, hoe leuker wij het vinden! Net zo lang verbeteren tot u tevreden bent, dat is wat wij graag doen.

Om een goede indruk te krijgen van uw wensen, vragen wij u wat u zich voorstelt bij het gebruik van internet als communicatiemiddel. Wilt u uw bestaande folders vertalen naar een informatieve website? Is het web uw enige reclamemiddel? Wat wilt u overbrengen naar uw klant en hoe verhoudt zich die boodschap tot uw bestaande bedrijfsimago of -uiterlijk?

Teksten spelen ook een belangrijke rol in ieder ontwerp. Ze moeten de juiste plaats innemen in het geheel en vooral duidelijk zijn. U kunt uw eigen teksten aanleveren of het redigeren overlaten aan ons.

Voor onze designs maken wij bewust geen gebruik van bepaalde gelikte foefjes, zoals Flash animaties en bling-bling-scriptjes. Negen van de tien keer komt dit de operationaliteit van de site niet ten goede. Wij gaan altijd uit van de traagheid en domheid van browsers. Dus gebruiken wij degelijke code, die niet mis te verstaan is.
We zorgen ervoor dat uw site glashelder te interpreteren is door de browsers waar we het op het www mee moeten doen. We besteden ook zeer veel aandacht aan de vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines en geven u daarin eerlijk en onomwonden advies.

Ga naar onze collectie basisontwerpen      

 


Feiten en fabels

Enkele feiten en fabels over de vindbaarheid van websites in Google (en andere zoekmachines)

Als uw site gaat over een zeer gespecialiseerd onderwerp, bijvoorbeeld het verzamelen van schoenlepels in Nederland, dan krijgen we u met gemak gratis bovenin de hitlijsten van Google (en andere zoekmachines).
Gaat uw site over bijvoorbeeld hypotheken, weet dan dat u een van de miljoenen bent met dit onderwerp en dat er veel grote en invloedrijke bedrijven bij zitten, waar u tegenop moet boksen. Wij kunnen u dan niet garanderen dat u, zonder extra kosten, de eerste maanden op een redelijke plaats te vinden bent in Google.

Wat wij wel kunnen doen, is u helpen bij het zo goed mogelijk omschrijven van uw onderwerp op een manier die anderen minder vaak gebruiken.

Lees verder